Svenska Tält Combi Lux

 

Svenska Tält Combi Lux

De perfecte reistent met een uitneembaar front

U ziet hier de Svenska Tält Combi Lux met een blauwe afwerking. De Combi Lux is een nog ruimere wintertent (afgewerkt met rood of blauw) die ook goed bruikbaar is in de zomer als kleine voortent.

De Combi Lux is onze beste tent voor wintergebruik. De beste materialen, een uitneembaar front en een mooi ontwerp zullen u trots maken op uw tent. Er zijn twee kleuralternatieven, namelijk blauw en rood. Het voordeel is, dat u de Combi Lux ook ‘s zomers kunt gebruiken. Dan is het een perfecte kleine reistent. De Combi Lux is een tent geschikt voor alle jaargetijden.

In Lapland ligt 7 maanden per jaar sneeuw. De temperaturen kunnen zakken tot onder de min 30 en de wind kan de sneeuw horizontaal verplaatsen. Dit is de wereld waar Svenska Tält zijn tenten test en produceert. Net als bij de zomertenten is de afwerking en kleurkeus passend bij de Scandinavische caravans. In combinatie met de optioneel leverbare winterversterking zijn de 3 leverbare wintertenten geschikt om de hele winter in de sneeuw op te staan. De sneeuw schuift vanzelf van het hellende dak.

Wilt u de Combi Lux bestellen? Neem dan contact met ons op of vul het bestelformulier in. Wij staan graag voor u klaar.

Comments are closed.