Nieuwe revolutionaire circulatiepomp met scherpe prijsstelling.

ScandicCaravans is al jaren actief met onderdelen/technische ondersteuning voor de Scandinavische Cv-systemen van Primus en Alde. Vaak toegepast in Polar, Kabe, Solifer of Cabby.

Met regelmaat wordt de, nog steeds leverbare, originele primuscirculatiepomp verkocht. Een fijne pomp, hoge opbrengst, laag stroomverbruik, stil en een redelijke levensduur. Maar pittig aan de prijs.

Samen met een Scandinavische partner heeft ScandicCaravans een uitstekende 12V vervangpomp ontwikkeld. Met een iets hogere opbrengst, stil, laag stroomverbruik, enz.

De 12V ScandicCaravans circulatiepomp heeft een consumentenadviesprijs van € 118,64. De pomp past prima in de Cv en is hierdoor eenvoudig te plaatsen.

De nieuwe circulatiepomp kent veel toepassingen:

1.      Plaatsing i.p.v. de originele pomp op de Primus 2400 t/m 2490 (incl. Aquaflex).
2.      Vervangen of bijplaatsen (stiller en met een veel hogere opbrengst dan de gewone 12V pomp) op alle Alde 29…. (Lange Jan).
3.      Vervangen of bijplaatsen (stiller en met een veel hogere opbrengst dan de gewone 12V pomp) op alle Alde 3000/3010.
4.      Alternatief voor het bijplaatsen van een 230V circulatiepomp.
5.      Bijplaatsen op de Alde 3020 als 2e pomp (veel beter dan het expansievatpompje).

Met deze circulatiepomp krijgt de bezitter van een caravan of camper met vloeistof Cv een zeer interessant alternatief voor de conventionele pompen.

Door het gebruik van de ScandicCaravans pomp wordt de Cv stiller. Het wooncomfort neemt toe door de kracht van de pomp. Met name de vloerverwarming is gebaat bij een sterke pomp. De verse luchtinlaten worden beter voorverwarmd door deze pomp.

De Alde(en Primus) installaties kunnen nu voor een redelijk bedrag voorzien worden van een betere/stillere pomp en of  2e (reserve) pomp.

De pomp is te koop bij ScandicCaravans en partners.

Plaatsing en montage kan worden uitgevoerd door ScandicCaravans en geselecteerde werkplaatsen.

 

Voor meer informatie:
www.ScandicCaravans.nl
tel: +31(0)592482223
info@ScandicCaravans.nl

 

Leave a Comment