Persbericht PAX Designradiatoren

Innovaties bij de PAX designradiatoren voor caravan en camper.

PAX TR-serie

De PAX handdoekdroger krijgt in Nederland een steeds grotere groep gebruikers onder de caravanners en camperaars. Er zijn veel gebruikers die het fijn vinden dat de handdoek of theedoek snel en gemakkelijk droog te krijgen is.

Het nieuws voor 2013

Uitbreiding programma:
Voor het seizoen 2013 breidt PAX het aantal voor caravans en campers geschikte handdoekdrogers uit.

Verlaging van het stroomverbruik.
Het stroomverbruik van de designradiatoren is met ingang van het nieuwe jaar verder teruggebracht. Het droogvermogen blijft gelijk. De onder kampeerders meest verkochte PAX TR 45, heeft nu een nog lager verbruik van slechts 30 watt.

Nieuw in het programma is de PAX TR 55, geschikt voor 4 handdoeken, iets smaller en hoger dan de TR 45 en met een verbruik van slechts 40 watt. De nieuwe PAX TR 55 zal in Nederland voor het eerst aan het publiek worden getoond op de in januari te houden Caravana op de stand van Top Leisure Products.

Familie
De TR-serie  is hiermee een hele familie met handdoekdrogers geworden. Van klein naar groot, van eenvoudig wit en chroom tot de exclusieve designradiatoren uit de colourlineserie. De witte en chromen PAX TR 45 en PAX TR 55 wordt in Nederland op de markt gebracht door de gespecialiseerde caravan -en campershops en een enkele webshops.

PAX
PAX is in Zweden markleider op het gebied van verwarmen, ventileren en drogen in woonhuizen. In het programma zitten o.a. ventilatoren voor warmtetransport tussen ruimten in huis, elektrische paneelradiatoren en de bij ons bekende PAX handdoekdrogers.

Leave a Comment