Geniet van meer comfort met de badkamer-ventilator

Meer comfort in je caravan of camper met de PAX Sirocco, een badkamerventilator op 12V.

In caravans en campers wordt steeds vaker gebruik gemaakt van “inpandige” douches. Nog meer dan thuis geeft dit veel vocht binnen de douche -en aangrenzende ruimte. Spiegels slaan aan met condens, de doucheruimte en het plafond is vochtig, enz.

Speciaal voor de caravan -en camperbezitter heeft PAX de badkamerventilator, geschikt voor 12V gelijkstroom. Aan te sluiten op de verlichting van de doucheruimte of de aangrenzende ruimte. De PAX kenmerkt zich door Zweedse kwaliteit, een fraai modern uiterlijk en een relatief stille motor.

De PAX Sirocco heeft een vochtcensor en gaat vanzelf naar een hoog toerental als er gedoucht wordt. Als, door de krachtige ventilator, het vocht uit de ruimte weggezogen is, valt de PAX hierna vrijwel stil.

Sinds model 2019 hebben alle Polarmodellen met een binnendouche (TR-interieur) de PAX Sirocco standaard gemonteerd. In de praktijk blijkt de afzuiging van de douche een enorme aanwinst in comfort.

ScandicCaravans levert de PAX Sirocco voor achterafmontage.

Bij caravans en campers met een kleine dakontluchting (bijvoorbeeld de ronde E-lux dakontluchter) volstaat het de PAX Sirocco te plaatsen.

Uiteraard is het ook mogelijk de PAX Sirocco samen met de dakontluchter te plaatsen.

Consumentenadviesprijs: € 249,00 inclusief BTW. (inclusief montage op aanvraag)