Scandinavische caravans, Alde/Primus CV en toebehoren

ScandicCaravans is een initiatief van de familie Edelman. Wij zijn gespecialiseerd in de levering van onderdelen en nazorg van caravans en toebehoren uit Scandinavië. Bovag onderhoud, schade reparatie, asrevisies in samenwerking met sterkte partners uit de branche.

Ons doel is u als klant voordeel te bezorgen. Voordeel in de vorm van efficiënte bedrijfsvoering en tevens voordeel in de vorm van kennis van zaken.

Wij hebben ruim 45 jaar ervaring met Scandinavische caravans, de verwarmingssystemen en de bijbehorende techniek. Wij leveren rechtstreeks aan u als eindgebruiker en ook zijn wij technisch partner voor caravan -en camperbedrijven.

Wilt u niet reizen met uw caravan of camper? We komen naar u toe. Naast haal -en brengservice, komt ScandicCaravans naar uw locatie. Denk bijvoorbeeld aan de seizoen kampeerder met een Cv-storing. Hiernaast is er een aantal werkplaatsen in het land waar wij op kunnen terugvallen. Of nog beter, kom naar Drenthe. Hier vindt u rust en ruimte. Campings in de directe omgeving. Fietsen of wandelen, met twee hunebedden om de hoek maakt u een uitje van het bezoek aan ScandicCaravans!

In ons leveringsprogramma vindt u verschillende producten en diensten: