Topkwaliteit voortenten en snel op te zetten 

ScandicCarvans levert verschillende soorten voortenten.

Bijvoorbeeld de SunSide (zie afbeelding), die is speciaal voor reislustige caravanners ontwikkeld. De luifel combineert lichtgewicht, opzetgemak, stevig doek en duurzaamheid in één. Inclusief het innovatieve aluminium miniframe, het dikke voortentdoek, de meegeleverde grondpennen, tentzak, wanden, et cetera, weegt de luifel slechts 10 kg.

Het opzetten als luifel vergt 2 minuten. Met een oppervlak van 300 (of 360) bij 200 cm ontstaat er voldoende schaduw en een schuilplaats bij zon, wind en regen. Voor later op de avond of als het echt tegenzit met het weer kunnen zij- en voorkant eenvoudig worden gesloten. Er ontstaat een wind en regendichte voortent. De geplande BQQ of het gezellige samenzijn kan gewoon doorgaan.

De SunSide kent twee uitvoeringen: de lichtgewicht SunSide 300 van slechts 10 kg met een dakoppervlak van 300×200 cm en de grotere 360×200 SunSide 360, die slechts 2 kg meer weegt.

Naast de Sunside leveren wij het volledige assortiment van SvenskaTält. Kijk op  www.svenskatalt.se voor meer informatie.