Wij bieden service en onderhoud voor uw caravan of camper

Is uw kachel stuk en heeft u advies nodig? Heeft uw caravan onderhoud nodig of moet enkel een onderdeel worden vervangen? Wij voeren allerlei reparaties uit op verschillende werkplaatsen in Nederland of bij u aan huis of op de camping.

Scandinavische caravan en camper onderdelen
  • Orginele onderdelen voor Polar, Solifer, Cabby, Alde en Primus
  • Universele onderdelen voor alle Scandinavische caravans (o.a. Polar, Kabe, Solifer, Cabby, SMV, Matkaaja en Bjølseth)
  • Eerste klas gebruikte onderdelen voor de young- en oldtimmer Scandinavische caravans
Kachel Service

Wij hebben al ruim 45 jaar ervaring met de Cv-ketels uit het Noorden. Voornamelijk met de merken Primus en Alde. Heeft u een verwarmingsprobleem? Dan helpen wij u graag! Maak een afspraak en wij zijn u van dienst.

Advies op maat

Heeft u vragen over de techniek van uw Scandinavische caravan? Vaak is een tip voldoende. Stuur ons een mail en u krijgt van ons zo snel mogelijk een antwoord.

BOVAG onderhoud

Wij werken samen met een aantal sterke partners in de branche. Met voertuigonderhoud volgens de BOVAG norm en controle van het woondeel en Cv door ScandicCaravans. U kunt weer veilig en comfortabel op reis met uw caravan.

Reparaties

Alle voorkomende repraties (en schade herstel) voeren wij uit aan de Scandinavische caravans.

Aan en verkoop van Scandinavische caravans

Stopt u met de caravan? Wij zorgen dat uw caravan goed terecht komt en zoeken een nieuwe eigenaar voor uw caravan. Ook kopen wij rechtstreeks in en verkopen deze met ScandicCaravan-garantie. Kijk  hier welke caravans er op dit moment aangeboden worden.